Pengawetan inframerah W 6000 lampu kereta cat Kedai-kedai

Lampu inframerah Karjoys KJ - 60H pengawetan kereta cat kedai & perlanggaran adalah fleksibel untuk bergerak dan jarak maksimum adalah sekitar 680cm. Ia memang ideal untuk menyembuhkan permukaan kecil untuk bersaiz sederhana, mempunyai output yang mencukupi untuk mengubati pelbagai jenis bahan-bahan cat dan membolehkan pengawetan bumbung kenderaan besar itu...

Maklumat produk

KJ - 60H

Karjoys inframerah pengawetan lampu untuk Kedai-kedai cat kereta & perlanggaran adalah fleksibel untuk bergerak dan jarak maksimum adalah sekitar 680cm. Ia memang ideal untuk menyembuhkan permukaan kecil untuk bersaiz sederhana, mempunyai hasil yang mencukupi untuk mengubati pelbagai jenis bahan-bahan cat dan membolehkan pengawetan bumbung kenderaan yang lebih besar seperti SUV, pickup dan minivans. Penggunaan teknologi sinar inframerah gelombang pendek membolehkan badan pengisi, asas dan cat untuk diubati dalam biasanya 10 minit berbanding 45 minit dalam ketuhar.


Maklumat produk

Butir-butir ringkas

Model No.

KJ - 60H

Jenis

6000W lampu inframerah pengawetan kereta cat kedai & pembaikan perlanggaran

Rel cara

680cm

Voltan

110/220V, 50 / 60Hz

Kuasa lampu

6000 watt tiub bersalut emas

Penggunaan

Kering cat pada automotif

Industri

Badan kenderaan yang mengubati/pengeringan

Cara mengubati

Inframerah Ray Dees

Waranti

Satu tahun

Pakej produk

Satu set pek dalam tiga kes


Parameter

1. direka untuk aplikasi menegak & mendatar

2. emas bersalut percuma borang reflectors untuk pengagihan haba yang optimum

3. menegak kaset yang unik repositions diambilkira hood pembaikan serta

4. elektronik jarak penunjuk menjadikannya sangat mudah untuk digunakan

Karjoys telah menjadi peneraju dan perintis dalam pasaran teknologi infra merah tidak kurang daripada 20 tahun. Kami menawarkan pelbagai jenis produk yang berbeza untuk keselesaan haba, pengawetan automotif dan aplikasi perindustrian/komersil haba.

 

Karjoys menggunakan yang terbaru dalam pembuatan teknologi untuk menawarkan anda paling cekap sistem infra merah bagi kos terendah dalam industri. Kami menyediakan pengawetan penyelesaian bagi hampir mana-mana lapisan atau komposit digunakan semalam. Dari perabot terbesar di dunia pembuatan garisan pengawetan semak di gerai kecil semburan, dari Pemanas teres belakang rumah untuk sebuah kompleks mega resort, Kaejoys boleh menyediakan rekabentuk, Kejuruteraan, kawalan dan peralatan inframerah harta atau kemudahan anda memerlukan.

 

Karjoys adalah komited untuk menyediakan kualiti yang tinggi, produk-produk inovatif yang melebihi jangkaan pelanggan kami. Kami mempunyai teknologi dan kami ada orang-orang untuk mencapai janji kami kualiti, penghantaran dan harga. Kami berharap untuk mengekalkan janji dengan anda.

image006image007

Perniagaan kerjasama hotline: F +86-20-36318301, M +8613068860844, e-mel: kjsales02@karjoys.com


Hot Tags: 6000 w inframerah pengawetan lampu untuk Kedai-kedai cat kereta, pengeluar, kilang, harga borong, rendah

Siasatan

You Might Also Like