Sistem Pengawetan Inframerah Genggam Karjoys

Sistem Pengawetan Inframerah Genggam Karjoys

Terdapat banyak manfaat untuk menggunakan lampu pengawasan cat IR yang akan kami dapatkan dalam satu minit, tapi mari kita bercakap mengenai cahaya inframerah. Lampu inframerah hanyalah bentuk cahaya (gelombang tenaga) yang tidak dapat kita lihat, tetapi kita dapat merasakan panasnya. IR sangat sesuai untuk pengeringan dan menyembuhkan cat kerana gelombang boleh menembusi permukaan dan haba dari dalam ke luar.

Maklumat produk

Maklumat produk

KJ-1H

Sistem Pengawetan Inframerah Genggam Karjoys

Butiran Cepat

Nombor model.

KJ-1

Gaya

Lampu pemanasan inframerah gelombang pendek

Tanda dagangan

KARJOYS

Pensijilan

Kelulusan CE

Bar

Bar berlapis emas

Kuasa

1000Watt

Jangka hayat

+ 5000hours

Semasa bekerja

5A-7A

Menyembuhkan suhu

40 ℃ -100 ℃

Kawasan pengawetan

600 * 650mm

Pengawetan dempul

4-6min

Panjang kabel

5 meter

Di bawah salutan

6-8 minit

Pengawal

Butang berputar mudah

Salutan penamat

8-15 minit

Pembungkusan

2pc / cnt, 54 * 51 * 24cm, 7kg GW

KELEBIHAN

1. Sehingga 80% More Paint Shop Throughput:

KARJOYS Accelerated Curing Systems membolehkan anda melakukan lebih banyak pembaikan berkualiti tinggi dalam masa kurang. Menggunakan teknologi IR gelombang gelombang pendek, sistem revolusioner menyembuhkan pengisi dan salutan dengan cepat dari dalam ke luar. Masa pengawalan untuk kedua-dua pembaikan dan cat fasa pembaikan boleh dikurangkan dengan berjam-jam, membebaskan juruteknik anda untuk menyelesaikan pembaikan tambahan.

2. Kawalan Mudah Kawalan:

KARJOYS Handheld sangat mudah digunakan. Tiada keperluan kuasa khas; unit ini hanya menyambung kepada mana-mana 110 volt atau 220 volt outlet. KARJOYS Handheld menghidupkan dan mematikan dengan suis mudah. Ia bersedia untuk digunakan sebaik sahaja anda menghidupkannya. Ringan dan dengan pemegang ergonomik, KARJOYS Handheld mudah bergerak.

3. Alat Pelbagai Fungsi:

Selain cepat menyembuhkan primer dan pengisi, KARJOYS Handheld sangat sesuai untuk banyak aplikasi lain. Ia boleh digunakan untuk pembaikan aluminium, penyingkiran penyingkiran, hiasan dan pelekat, atau pelekat segel kaca. Alat serba boleh ini boleh membantu kedai anda menjadi lebih produktif.

4. Pemanas Pantas & Masa Penyejukan:

Lampu Kelengkapan tangan KARJOYS mencapai suhu sehingga 100 darjah kurang dari satu saat dan menyejukkan dengan cepat. Unit ini boleh dihidupkan hanya apabila diperlukan dan selamat untuk disentuh sejurus selepas dimatikan. Panel lanjutan pada KARJOYS Handheld membolehkan unit tersebut diletakkan di atas tanah tanpa merosakkan lampu atau membakar lantai.

0_01

0_02

HUBUNGI:

Guangzhou Karjoys Equipment Co., Ltd

TAMBAH: No.28 Perindustrian Pertama Kampung Xiamao, Daerah Baiyun, Guangzhou, Guangdong, China

TEL: 86-20-36318301 FAX: 86-20-36318301

WEB: www.karjoys.com

EMAIL: kjsales@karjoys.com


Hot Tags: karjoys sistem pengawetan inframerah pegang tangan, pengilang, kilang, borong, harga rendah

Siasatan

You Might Also Like