Premier R-134 Pemulihan Penyejuk, Kitar Semula, Dan Mesin Pengecasin

- Mar 27, 2019-

Karjoys memperkenalkan inovasi seterusnya, KJ-S600, yang memaparkan kecekapan pemulihan 98.5% untuk kenderaan standard dan hibrid dan fungsi sepenuhnya automatik.

Mesin ini pulih, kitar semula, berpindah, uji kebocoran dan cas semula R-134a dengan kecekapan 98.5% yang lebih baik - tidak dapat ditandingi oleh mana-mana pesaing. Reka bentuk baru mempunyai paparan grafis yang lebih besar, ciri-ciri automatik termasuk ujian kebocoran, refill penyejuk automatik dan longkang minyak / menyuntik - meletakkan pelincir A / C kembali ke dalam sistem. ia juga mempunyai keupayaan untuk menambah pencetak, perkongsian data USB, pengecam penyejuk dan modul tanpa wayar untuk komunikasi Wi-Fi atau Bluetooth®. Satu caj penyejuk pilihan dan pangkalan data minyak boleh didapati untuk kenderaan pasaran Amerika Utara.

Fungsi Penuh-automatik: Program untuk pulih, vakum, ujian kebocoran dan caj tanpa injap panel operasi.
Parit Minyak Automatik: Paparan memaparkan anda untuk mengosongkan bekas lepasan untuk menunjukkan jumlah minyak untuk menggantikan.
Suntikan Minyak: Secara automatik menyuntik minyak kembali ke sistem A / C kenderaan.
Pangkalan Data Penyejuk & Minyak: Kapasiti sistem A / C untuk kenderaan pasaran Amerika Utara (Pilihan - tidak disertakan dengan mesin)
Simpan & cetak sebelum dan selepas data perkhidmatan: Membolehkan pengguna untuk menyimpan sebelum dan selepas maklumat perkhidmatan melalui kenderaan dan mencetak maklumat ini untuk memberi kepada pelanggan.
Penggera Visual & Dengar: Beritahu pengguna apabila perkhidmatan selesai, atau jika masalah telah berlaku.
Ujian Kebocoran Vakum: Memantau tahap selepas pemindahan, memberitahu kemungkinan kebocoran.
Pembersihan Udara Automatik: Menghapuskan sistem yang merosakkan udara tanpa tolok ukur atau injap pembukaan.
Refill Refrigerant Automatik: Mengekalkan jumlah penyejuk yang boleh dipilih pengguna dalam vesel dan isyarat dalaman apabila tiba masanya untuk menukar tangki bekalan, tiada pemantauan diperlukan.
Ciri vakum: Lalai hingga 15 minit, boleh diprogramkan sehingga 99 minit. "Masa yang tersisa" dipaparkan.
Paparan: Berbilang bahasa
Mengecas Pengecas: Pilih mod caj dari bahagian tinggi atau rendah, atau gunakan kedua-dua belah.
Sistem Pengurusan Penyejuk: Memaparkan penggunaan penyejuk dan memantau hidup penuras yang tinggal. Prompts muncul apabila 1/3 hidup penapis kekal.
Pencetak Pilihan