Mesin Pemerah Kering Kering Bebas Debu

- Mar 01, 2019-

Alat Pemadam Kering Debu Bebas Debu yang Moveable melibatkan teknologi canggih. Ia bertanggungjawab untuk mengurangkan penggunaan oksigen sander yang meningkatkan kitaran hayat produk. Peralatan mengumpul habuk melalui motor yang ditempatkan di bawah kawalan automatik IC. Apabila sander menghidupkan set suis induksi automatik yang bergerak untuk membantu pengumpulan habuk. Selepas mesin dimatikan, pengumpul habuk berfungsi 5 hingga 8 saat di luar untuk menghisap zarah debu yang tersisa.

ciri-ciri
1.Vacuum: Ia mengandungi komponen gred teknikal yang ditetapkan ke dalam sistem pengumpulan habuk vakum. Ia membantu dalam operasi berjabat dan pembersihan untuk memenuhi kemasan kenderaan dengan melaksanakan habuk.

2.Noise: Tahap bunyi adalah kira-kira 1.2KW yang diadakan di sedutan motor jenis turbo. Kebisingannya agak rendah. Oleh itu motornya telah ditetapkan dengan fungsi ekstraksi yang dilengkapi dengan debu ultra kuat. Keseluruhannya, intensiti tinggi daya sedutan telah dibangunkan untuk dua sanders. Dengan cara ini, ia membantu mereka dalam berfungsi pada masa yang sama.

3.Interlock Design: Ia membawa elektrik serta reka bentuk interlock udara pneumatik.
4.Switches untuk Sanders: Ia membawa penukar manual / manual. Mereka membantu dalam mengumpul zarah debu selepas penutupan peralatan sander sehingga 8 saat.
5.Separates Minyak dan Air: Ia membawa komponen berkualiti tinggi yang memisahkan air dan minyak. Pada dasarnya, ini meningkatkan bekalan pelincir dan berfungsi di dalam mesin untuk menjimatkan kos penyelenggaraan.
6. Beg Penapisan: Ia terdiri daripada penapisan dua kali ganda untuk beg pengumpulan habuk untuk meningkatkan kutipan habuk lebih daripada 90%.