Berita Sistem Pengumpulan Habuk Integral Karjoys Smart Inverter

- Feb 25, 2019-

Salutan Spray Kereta adalah cara yang paling asas, luas, berkesan untuk melindungi permukaan kereta, kualiti salutan berkaitan langsung dengan daya saing produk dan pembangunan pasaran. Sebelum pengenalan sistem penuaian habuk penyongsang pintar, proses pengamplasan tidak dilakukan dengan langkah penyingkiran habuk, dan persekitaran yang mengerikan bengkel itu sangat membahayakan pengendali. Oleh itu, kadar perolehan tinggi pekerja mahir barisan hadapan dan kecekapan pengisaran yang rendah menjejaskan kemajuan keseluruhan pengeluaran salutan.
Peralatan pengumpulan habuk pusat Karjoys dapat memenuhi keperluan pengumpulan habuk badan auto selepas menggilap dempul dan salutan. Sistem pengumpulan debu pusatnya terdiri daripada mesin utama vakum yang tinggi, penapis khas untuk vakum tinggi, unit penggantungan pelbagai fungsi, injap automatik vakum yang tinggi, sistem saluran paip dan bahagian-bahagian lain, yang boleh memenuhi keperluan penyedutan kemasukan alat pengisaran.
Reka bentuk sistem juga mengambil kira penggunaan pneumatic plug pasir sedutan, boleh memenuhi 16 stesen kerja dan setiap stesen 16 meter padu per jam permintaan udara. Motor untuk pengendalian tekanan berterusan penyongsang dan tekanan kerja boleh diselaraskan. Sekurang-kurangnya stesen kerja yang digunakan, semakin rendah kuasa tuan rumah itu. Lebih banyak stesen yang digunakan, semakin besar kuasa tuan rumah, dan penggunaan tenaga berubah dengan stesen penggunaan. Inverter + PLC mengawal permulaan yang lembut, yang dapat melindungi motor dan memperluaskan kehidupan motor dengan berkesan. Sistem pengumpulan habuk pusat adalah mesra alam di satu pihak, dan memberikan jaminan yang boleh dipercayai untuk otomatisasi industri pembaikan di sisi lain, yang menggalakkan penjimatan tenaga dalam pengeluaran lapisan dan mewujudkan lebih banyak faedah ekonomi.