KARJOYS Polishing Equipment Memainkan Peranan Penting Di Banyak Industri

- Feb 23, 2019-

Mesin penggilap cermin Karjoys digunakan secara meluas dalam pembuatan jentera, bahagian peralatan perubatan, enjin kereta, elektronik ketepatan, komponen kecil ketepatan, instrumentasi, industri ringan, bahagian-bahagian menonton, bahagian peralatan tekstil, bahagian auto, industri galas, peralatan perubatan. , bahagian ketepatan, metalurgi serbuk, stamping logam, kraf tangan, alat automatik manual dan bidang industri lain. Produk ini sepenuhnya menyelesaikan pelbagai masalah teknikal bentuk kompleks, saiz kecil, ultra-nipis, ubah bentuk mudah dan bahan kerja berketepatan tinggi. Untuk bahan kerja ketepatan kecil dan sederhana deburring, deflashing, chamfering, descaling, descaling, penyingkiran tanda pemprosesan, penggilap, penggilap halus, penggilap cermin dan prestasi lain telah meningkat dengan ketara, yang benar-benar dapat menggantikan peralatan penggilap yang diimport mahal.

Jika anda memilih kami semasa proses pengeluaran, anda harus yakin bahawa anda memproses produk anda pada kos yang rendah dan dengan proses penggilapan yang lebih baik, dan akan menikmati perkhidmatan yang boleh dipercayai dan sokongan teknikal. Kami juga boleh menyesuaikan mesin khas mengikut keperluan pelanggan untuk mencapai hasil terbaik.
Kelebihan terbesar mesin penggilap Karjoys adalah bahawa ia tidak mengubah ketepatan dimensi bahan kerja selepas penggiliran deburring, dan perasaan penampilan dan sentuhannya bertambah baik. Ia adalah kesan menggilap yang tidak dapat dicapai dengan penggilapan tangan atau peralatan penggilap yang diimport. Selepas menggilap, permukaan bahan kerja dapat dicerminkan.