Karjoys New Central Sust-Collecting Sanding System

- Apr 19, 2019-

Karjoys mengikat habuk pengumpulan habuk pusat adalah penjimatan tenaga dan menyerap habuk yang kuat, boleh bekerja untuk 6-12 orang sekurang-kurangnya pada masa yang sama. Ia mempunyai kecekapan kerja yang tinggi; boleh dikawal dari jauh dan secara automatik bermula dan dihentikan; dengan peranti penyingkiran debu nadi, pembersihan automatik dalam edaran, untuk mengumpul habuk lebih daripada 97%, menyediakan pembersihan dan mesra alam untuk juruteknik berfungsi untuk menjaga kesihatan.

Parameter-parameter sistem pengamplasan habuk Karjoys adalah seperti berikut: 1.Metap dengan standard industri Eropah dan Amerika, penampilan moden dan kualiti yang baik.

2. Mengadaptasikan motor yang diimport senyap asal dan menyesuaikan kuasa dengan mengawal kekerapan komputer. Kedudukan kerja yang lebih banyak berfungsi, semakin bertambah daya, kurang bekerja postion bekerja, semakin berkurangnya daya.

3. Motor ini mempunyai perlindungan automatik terhadap overheating, yang dapat menjimatkan tenaga dan meningkatkan kecekapan kerja.

4. Sistem pengumpulan debu nadi automatik dengan setong dalam, yang lebih mudah untuk membersihkan debu.

5. Penapis HEPA dengan fungsi pengumpulan habuk yang kuat dan pencemaran kedua.

6. Dilengkapkan dengan penapis air minyak dan penapis kabus minyak, yang boleh memberikan pelinciran kepada sander dan hayat kerja yang lama.

7. Sesuai untuk penjagaan Auto, permukaan Perabot, Perkakasan pengisaran.