Karjoys 6 Sistem Pembersihan Diagnostik Suntikan Bahan Api

- Apr 10, 2019-

Karjoys Baru KJ-6C Sistem 6 Diagnostik & Pembersihan Penyuntik Bahan Api boleh digunakan untuk mendiagnosis dan membersihkan penyuntik bahan bakar dari pelbagai kereta yang dihasilkan di seluruh dunia, meningkatkan kestabilan, kebolehpercayaan dan mengurangkan pencemaran. Ia boleh melakukan pengesanan, analisis dan pembersihan secara automatik.

Fungsi utama peralatan ini adalah seperti berikut:

● Boleh melakukan pembilasan terbalik, pembersihan siram, pembendungan ultrasonik, dan pembebasan bebas yang tidak berkaitan kepada satu atau lebih penyuntik bahan api

● Secara automatik mensimulasikan proses keseluruhan di bawah pelbagai lebar nadi dan kelajuan enjin. Status operasi penyuntik bahan api juga boleh diperhatikan sama ada pada pecutan dan nyahpecutan.

● Boleh menetapkan masa, lebar denyut dan kelajuan putaran penyuntik bahan api secara manual, dan perhatikan prestasi di bawah parameter pelbagai. Kemudahan dan kemudahan operasi.

● Boleh menentukan kitaran on-off terpendek dan kualiti penyuntik.

● Boleh melakukan ujian litar minyak, dan tidak membuang-buang udara ke enjin.

● Pembersihan ultrasonik: pembersihan ultrasonik untuk penyuntik tunggal atau berbilang, boleh mengeluarkan sepenuhnya pemendapan karbon penyuntik.

● Ujian seragam: ujian keseragaman semburan muncung minyak.

● Pemantauan atomisasi: menggunakan cahaya latar belakang, boleh melihat pengamatan jet muncung yang komprehensif dan berhati-hati.

● Ujian Leak: penyuntik boleh dikesan di bawah tekanan pengedap dan titisan yang tinggi.

● Kuantiti suntikan bahan api mengesan: boleh mengesan muncung di bawah keadaan operasi tertentu (seperti masa yang sama, pemasa yang sama) kuantiti suntikan bahan api.

● Pengesan pembersihan automatik: di bawah keadaan operasi tertentu, ujian muncung simulasi sebenar di bawah pelbagai keadaan.