2000W lampu haba inframerah untuk pengeringan cat

Mereka telah digunakan dalam lebih daripada 3000 proses pemanasan inframerah, termasuk Automotif, Makanan, Kaca, Plastik, Tekstil, Semi konduktor, Percetakan, Elektronik dan sebagainya, untuk Pengeringan, Lapisan, Laminating dan Annealing.

Maklumat produk

KJ-20B

2000W lampu haba inframerah untuk pengeringan cat

Kajian Qui ck:

Lampu gelombang IR pendek sesuai untuk pengeringan dan menyembuhkan kemasan automotif kerana mereka menembusi permukaan dan memanaskan substrat terlebih dahulu. Sekiranya permukaan permukaan sebelum substrat (seperti dalam haba konvensional), pelarut boleh "pop" keluar dan membuat kawah.

Sekiranya anda bekerja di kedai anda sendiri atau memilikinya, anda mungkin sudah mempunyai Lampu Inframerah, kerana ia digunakan untuk menyembuhkan cat semasa mengecat semula. Bagi anda yang memiliki atau bekerja di kedai-kedai bahagian profesional, atau mereka yang terlibat dalam bahagian-bahagian mudah alih, anda tahu betapa sukarnya apabila jadual anda penuh, dan anda merasakan anda tidak mempunyai masa untuk melakukan segala-galanya. IR berguna apabila anda menghadapi tenggat waktu, kerana ia mempercepatkan proses pengeringan. Semakin cepat menyembuhkan, semakin sedikit masa disediakan untuk kerosakan yang disebabkan oleh medium pengawetan.

 

No Model

KJ-20A

Gaya

Gelombang pendek IR

Paten

MAGIC POWER

Pensijilan

Kelulusan CE

Bar

Bar berlapis emas Double

Kuasa

2 * 1000W

Jangka hayat

≥8000hours

voltan

220V 50Hz , 5A-7A

Menyembuhkan suhu

40 ℃ ~ 99 ℃

Kawasan pengawetan

39 * 47 inci

Masa pengawetan putty

4-6minute

Kabel

5m atau 10m

Di bawah masa salutan

6-8 minit

Pengawal

Kawalan butang mekanikal

Selesai masa salutan

8-15minute

Masa pemanasan

0 ~ 60 minit

0_01

0_02

0_03 (2)

Hot Tags: 2000w lampu haba inframerah untuk pengeringan cat, pengeluar, kilang, borong, harga yang rendah

Siasatan

You Might Also Like