Sistem gelombang pendek

- Mar 27, 2019-

Sistem gelombang pendek mempunyai mentol halogen, yang mencuba keberkesanan pemanasan yang lebih panas, lebih cepat, dan juga berharga.
Lampu IR adalah cara yang mesra alam untuk mengurangkan permintaan tenaga dan meningkatkan kecekapan operasi anda. Tidak seperti peralatan gas yang didorong propana, diesel dan gas asli, produk kami dikuasakan oleh sumber tenaga boleh diperbaharui dan menyebabkan pengeluaran sifar. Dan akhirnya, anda akan menikmati masa pemanasan yang lebih cepat tanpa debu, NOX, ozon, jelaga, karbon monoksida atau pelepasan toksik lain yang kini dikawal selia, dan memerlukan permit, log pelaporan dan pemantauan khusus.
Haba IR menawarkan masa kering yang lebih pantas yang sering kali ¼ hingga ⅒ masa yang dibutuhkan apabila pengering udara selesai. Teknologi ini juga lebih bersih. Tenaga IR tidak memerlukan sedikit aliran udara, dengan itu meminimumkan deposit bahan cemar dalam penamat. Suhu pengawetan yang lebih tinggi yang dicipta oleh tenaga inframerah biasanya menghasilkan gloss yang lebih tinggi dengan kulit kurang oren dan lekatan yang terbaik.

Meningkatkan kecekapan kedai cat anda tanpa perlu membaik pulih ruang anda dengan Sistem Pengawetan Diperbaharui Karjoys dari Global Finishing Solutions®. Ini teknologi inframerah gelombang pendek yang revolusioner menyembuhkan pengisi dan pelapis dengan cepat dari bahagian dalam dan boleh meningkatkan daya tampung kedai cat anda sehingga 80 peratus. Mudah untuk dikendalikan dan dipasang, Karjoys Systems menjimatkan masa dan meningkatkan hasil. Dengan pelbagai model yang direka untuk memenuhi pelbagai keperluan, ada penyelesaian untuk mula menjimatkan masa dan wang dengan segera.