Pembaikan Automotif

- Mar 13, 2019-

Industri penyulingan automotif telah menjadi sektor utama selama lebih dari dua dekad. Keupayaan Karjoys untuk secara konsisten menyediakan produk canggih yang memenuhi keperluan berterusan industri untuk peningkatan dalam kecekapan, produktiviti dan persekitaran kerja yang bersih telah melihatnya menjadi salah satu jenama paling dipercayai di dunia.

Konsep unik Karjoys tentang pengamplasan bebas debu, digabungkan dengan penyelesaian permukaan yang berkesan, telah menggantikan kaedah pengamplasan tradisional di banyak industri. Produk Mirka diluluskan oleh peniaga cat global yang paling penting dan digunakan dalam bodyshops di seluruh dunia.

Karjoys mempunyai beberapa video untuk aplikasi yang berbeza dalam industri refinish automotif. Hubungi kenalan untuk pengurangan lanjut.

Sistem Penyediaan Permukaan yang Dioptimumkan untuk Kargo Aftermarket


'' Kejayaan Sistem Penyediaan Surface Terunggul '' Karjoys memaksimumkan prestasi di setiap peringkat. Dengan menggunakan pemikiran yang bijak untuk menyelaraskan dan menyempurnakan keseluruhan proses, bukan hanya langkah individu, konsep yang benar-benar unik ini menjadikan anda terkawal. Penyediaan permukaan tidak pernah begitu mudah, cepat dan kos efektif, dengan hasil kualiti premium yang boleh diulang, berulang-ulang!