10 gelen tayar manik duduk Blaster

BARU industri gred 5 gelen udara manik tempat duduk. Dengan semua keistimewaan tayar dan RIM di pasaran tempat duduk manik yang boleh menjadi sukar. Alat tempat duduk kami membuat kerja mudah, selamat, dan menjimatkan. Bayaran mudah kereta kebal adalah semua yang diperlukan untuk memuatkan manik tayar yang paling sukar. Huraian ini...

Maklumat produk

BARU industri gred 5 gelen udara manik tempat duduk. Dengan semua keistimewaan tayar dan RIM di pasaran tempat duduk manik yang boleh menjadi sukar. Alat tempat duduk kami membuat kerja mudah, selamat, dan menjimatkan. Bayaran mudah kereta kebal adalah semua yang diperlukan untuk memuatkan manik tayar yang paling sukar.

 

5 gelen ASME 150 PSI berkuasa tayar manik duduk Blaster Penyaman alat tempat duduk kereta kebal

Model

KJ-82018

Bahan

Besi/keluli tahan karat/aluminium

Muncung/mengendalikan

Plastik PA66

Saiz

39 * 24.5 * 21 cm

Kapasiti

18L = 5 gelen

Saiz tayar

17.5 ~22.5 inci

Berat bersih/kasar

10.5kg/11.5kg

Pembungkusan

50 * 36 * 33 cm

 

Description/kawalan

Duduk manik 5-gelen cheetah membuat manik paling sukar bukan sahaja selamat tetapi juga mudah, cepat dan menjimatkan ruang tempat duduk.

Model duduk manik sebagai yang paling popular, telah ASME untuk disahkan tangki yang direka untuk tujuan komersil pada semua tayar, ATV untuk 24.5″ lori tayar, dan sekarang boleh didapati di lebih ringan berat aluminium.

Tong Magnum pilihan saya adalah membantu di tempat duduk mereka manik pada roda berdiameter lebih besar disebabkan oleh pengagihan letupan udara yang lebih luas.

Pembinaan ringan, lasak dengan pemasangan di atas tangki untuk perlindungan.

 

Ciri-ciri tempat duduk tambahan tayar manik

Walaupun duduk standard 5-gelen manik biasanya mencukupi, ianya terhad kepada 24.5" tayar dan ke bawah. Terdapat pilihan lain di pasaran bagi mereka dengan tayar yang lebih besar dan keperluan yang berbeza. 10-gelen tangki adalah sesuai untuk naik ke 47" tayar. Sama seperti versi 5-gelen, ia boleh digunakan pada Kereta, trak, traktor, ATV dan RVs.

Lain-lain ciri-ciri, seperti pelepasan automatik injap Keselamatan dan kelulusan CE, datang standard bagi 5-gelen dan 10-gelen tangki. Ia adalah penting untuk ambil perhatian tekanan maksimum yang berbeza-beza berdasarkan saiz tangki. 10-gelen tangki tekanan maksimum ialah 145 PSI.Spesifikasi

Max Pressure: 145 psi

Kerja-kerja tayar sehingga 24.5"

Tangki keluli CE diluluskan

Fungsi tekanan Barometric kawalan automatik

 

Hot Tags: 10 gelen tayar manik duduk blaster, pengeluar kilang, harga borong, rendah

Siasatan

You Might Also Like