Habuk Mengumpul Mesin Dengan HEPA Vacuum

Sistem pengumpulan habuk adalah satu proses dalam talian untuk mengumpul apa-apa habuk yang dihasilkan oleh proses dari titik sumber secara berterusan, yang boleh meningkatkan persekitaran kerja dan memastikan kesihatan pekerja.

Maklumat produk

Sistem pengumpulan habuk adalah satu proses dalam talian untuk mengumpul apa-apa habuk yang dihasilkan oleh proses dari titik sumber secara berterusan, yang boleh meningkatkan persekitaran kerja dan memastikan kesihatan pekerja.

Data teknikal

Saiz

KJ-230B

voltan

240V

Semasa

16A

Tekanan udara

6-8KG

Kekerapan diberi nilai

50HZ

 

Kelebihan

Mesin mengumpul habuk meningkatkan kualiti udara yang dikeluarkan dari proses industri dan komersial dengan mengumpul habuk dan kekotoran lain dari udara atau gas. Direka untuk mengendalikan beban debu yang tinggi, sistem pengumpul habuk terdiri daripada penuras, penapis habuk, sistem pembersihan penapis, dan sistem penyingkiran habuk atau debu. Ia dibezakan daripada pembersih udara, yang menggunakan penapis buang untuk mengeluarkan habuk.

Penerangan

Pengumpul habuk mungkin terdiri daripada pembinaan unit tunggal, atau koleksi peranti yang digunakan untuk memisahkan bahan zarahan dari udara proses. Mereka sering digunakan sebagai peranti kawalan pencemaran udara untuk mengekalkan atau meningkatkan kualiti udara.


Soalan Lazim

Q: Adakah anda pengilang atau syarikat perdagangan?

A: Kami adalah pengilang profesional dan pengeksport, 10 tahun pengalaman pengeluaran, 8 tahun pengalaman eksport.

Q: Di manakah kilang anda terletak? Bagaimanakah saya boleh melawat sana?

A: Kilang kami terletak di Guangzhou, berhampiran dengan stesen metro dan satu jam dari Lapangan Terbang Antarabangsa Baiyun. Selamat datang melawat kami pada bila-bila masa.

S: Bagaimanakah anda mengawal kualiti?

A: Kami menegaskan "Kualiti Pertama, Pelanggan Pertama", sentiasa memberi perhatian kepada kawalan kualiti dari awal hingga akhir. Tempoh jaminan selama satu tahun, Sijil CE. Pembekal kredit emas Alibaba.

Q: Bagaimanakah saya boleh mendapatkan sebut harga?

A: Beritahu kami spesifikasi, seperti keadaan kerja, ciri habuk atau asap, jumlah udara (CFM), kawasan penapis (M2), suhu masuk (℃), kelajuan angin (M / min) dan sebagainya. 24 jam.

S: Bagaimana untuk membayar produk?

A: T / T, L / C, Western Union, Money Gram, Kad Kredit boleh didapati.

S: Berapa lama masa penghantaran?

A: Kira-kira 5-40 hari selepas pembayaran.

S: Bagaimana pula pemasangan pemasangan habuk selepas jualan?

A: 1. kami menyediakan manual pemasangan, perundingan teknikal selamanya. Jurutera kami boleh membantu anda memasang penapis habuk di tapak.

2.Kita juga boleh menyediakan pemasangan projek-projek utama di luar negara.

Pembersih vakum industri abu panas

Hot Tags: debu mengumpul mesin dengan vakum hepa, pengeluar, kilang, borong, harga yang rendah

Siasatan

You Might Also Like