Sistem pengekstrakan habuk pusat pembaikan kenderaan

Habuk Pusat sistem bagi sistem pengekstrakan habuk pembaikan A kenderaan merupakan sistem peningkatan kualiti udara digunakan dalam perindustrian, perdagangan, kawasan, yang bertujuan untuk meningkatkan kualiti udara bernafas dan Keselamatan dengan mengeluarkan partikulat dari udara dan keadaan alam sekitar. Data teknikal Mengapa memilih...

Maklumat produk

Membaiki sistem pengekstrakan habuk pusat untuk kenderaan

Sistem pengekstrakan habuk adalah sistem peningkatan kualiti udara yang digunakan dalam industri, komersil, kawasan, yang bertujuan untuk meningkatkan kualiti udara bernafas dan Keselamatan dengan mengeluarkan partikulat daripada udara dan alam sekitar.

 

Data teknikal

Saiz

170 * 66 * 65 CM

Voltan

380V

380V

380V

Semasa

16A

30A

70A

Kuasa

7.5KW

11KW

15KW

Udara yang maksimum

60KPA

66KPA

72KPA

Sedutan maksima

55KPA

58KPA

66KPA

Isipadu udara

800m³h

1200m³h

1300m³h

dBA

72db

72db

72db

Kapasiti

80L

80L

80L

Kadar harta intelek

IP54

IP54

IP54

Frekuensi berkadar

50HZ

50HZ

50HZ


Kenapa memilih sistem pengekstrakan habuk KARJOYS?

Sistem pengekstrakan habuk kami terkenal dengan tinggi kualiti pembinaan dan kebolehpercayaan serta mudah untuk mengekalkan. Dengan berpengalaman pembuatan, Perkhidmatan dan mengoptimumkan sistem perindustrian habuk, kita mendapat manfaat unik wawasan tentang apa yang bekerja dan apa yang tidak. Ini membolehkan kita untuk mereka bentuk dan membina pengumpul kami sedemikian rupa untuk mengelakkan banyak isu yang biasa daripada pengeluar lain.

 


 

Ciri-ciri

1. pemasangan dipasang di siling atau silinder dan kerangka tembaga, sekeping kerja dilindungi oleh menyambung pengumpul habuk ini, ianya boleh beroperasi secara serentak.

2. Kabinet kerja unit tetap atas tanah, dengan pemasangan dinding atau silinder, Equipped dengan pelbagai sistem kawalan panel dan loker besar.

3. unit terbenam kerja tetap di dalam cat Bilik, bahagian kerja yang perlindungan dengan menyambung pengumpul habuk ini, memberikan sumber kuasa

 

Hot Tags: membaiki sistem pengekstrakan habuk pusat untuk kenderaan, kilang pengeluar, borong, harga yang rendah

Siasatan

You Might Also Like