Air Pulse HEPA Vacuums Dust Collector

Diskaun habuk dadu udara Pemungut habuk debu berkapasiti besar untuk Sambungan ke tiga, empat atau enam mesin 1. Kekuatan penyingkiran habuk denyut kuat 2. Penjimatan tenaga 3. Kecekapan tinggi motor 4. Kawalan penyongsang meningkatkan kehidupan penapis 5. Fungsi pembalakan data Teknikal data watak 1. tinggi ...

Maklumat produk

Diskaun pengumpul habuk dadu udara

Pengumpul habuk debu udara kapasiti besar untuk Sambungan ke tiga, empat atau enam mesin

1. Kuasa penyingkiran habuk denyut kuat

2. Penjimatan tenaga

3. Motor kecekapan tinggi

4. Kawalan inverter meningkatkan kehidupan penuras

5. Fungsi pembalakan data

Data teknikal

Saiz

170 * 66 * 65cm

voltan

380V

380V

380V

Semasa

16A

30A

70A

Kuasa

7.5KW

11KW

15KW

Udara maksimum

60KPA

66KPA

72KPA

Sedutan maksimum

55KPA

58KPA

66KPA

Jumlah udara

800m³h

1200m³h

1300m³h

dBA

72db

72db

72db

Kapasiti

80L

80L

80L

Kadar IP

IP54

IP54

IP54

Kekerapan diberi nilai

50HZ

50HZ

50HZ

Watak

1. Tinggi yang cekap dan boleh dipercayai

Penapis mengguna pakai teknologi lapisan PTFE yang cekap tinggi yang mempunyai tahap kecekapan penapisan yang tinggi pada 0.3μm, tahap penapisan melebihi 99%. Selain itu, kita boleh memenuhi syarat kerja khas untuk memilih bahan penapis bukti antistatik, tahan api, kalis air dan gris.

2. Jaminan kualiti

Produk mengadopsi motor impor dan teknologi logam lembaran yang sangat baik, penapis menggunakan bahan penapis cekap yang tinggi.

3. Pembersihan pulse-jet

Produk ini menggunakan kawalan pengawal denyut secara automatik untuk mengawal peranti nadi-jet untuk membersihkan habuk, yang mempunyai kecekapan yang lebih tinggi dan lebih teliti, ia boleh memanjangkan jangka hayat penapis '.

4. Konfigurasi yang fleksibel

Mengikut sifat habuk dan keadaan sebenar membuang 2 paip, 3 paip, 4 saluran masuk udara, dan menerima penyesuaian khas pelanggan.

Kawalan kualiti
1. Semasa perolehan, kami mempunyai kawalan ketat mengenai kualiti alat ganti.
2. Sebelum penghantaran, kami akan menguji mesin dengan bahan biasa yang berbeza, dan membuat penyesuaian dan rekod data yang diperlukan. Juga kami akan mengambil gambar dan beberapa video pensampelan untuk pelanggan.
3.Due ke syarikat mempunyai keupayaan inovasi teknologi yang kuat, syarikat telah memberikan 133 paten dari ciptaan uniknya termasuk mesin praktikal terbaik dan desain yang sangat baik.
4. Dengan jemputan, Karjoys telah mengambil bahagian dalam menubuhkan Piawaian Nasional untuk Kawalan Berangka Komputer (CNC) untuk industri jentera kayu.

Waranti
1. Satu tahun jaminan untuk keseluruhan mesin; Penyelenggaraan seumur hidup.
2.Within tempoh jaminan, apa-apa kerosakan berlaku kerana masalah kualiti mesin; kami akan bertanggungjawab untuk menggantikan bahagian-bahagian secara percuma, kecuali penggunaan bahan biasa (seperti alat pemotong) dan kerosakan oleh operasi buatan manusia yang tidak teratur.
3. Pelanggan perlu membayar kos dan penginapan Antarabangsa Express.
4. Masa jaminan bermula selepas barang tiba di tapak pelanggan.

Perkhidmatan selepas jualan
1. Jaminan bekalan jangka panjang bagi alat ganti; Penyelenggaraan seumur hidup tanpa had.
2. Menawarkan waktu sokongan 24 jam dalam talian sokongan teknikal secara percuma. Kami boleh berkomunikasi melalui telefon, e-mel, WhatsApp, wechat, QQ, skype, dll.
3. Menawarkan latihan percuma untuk operasi & penyelenggaraan peralatan di kilang kami.
4. Menawarkan perkhidmatan berbayar di tapak untuk pemasangan mesin dan latihan teknikal. Pelanggan perlu membayar kos permohonan visa, kos tiket udara, hotel tempatan & kos makanan, dan kos perkhidmatan adalah 100USD sehari.
5. Kami akan membuat kunjungan balik yang tidak dijadualkan, untuk membuat penilaian untuk juruteknik perkhidmatan selepas jualan, pastikan perkhidmatan kami lebih baik dan lebih baik.


Hot Tags: denyut udara hepa kosong pengumpul habuk, pengeluar, kilang, borong, harga rendah

Siasatan

You Might Also Like