Orbital Sander Pad 6 inci untuk Sander Pneumatik

KJ-2050601017 Karjoys parti orbital sander Pad 6 "memegang cakera Sanding Bersih (dijual secara berasingan) untuk aplikasi yang memerlukan kesesuaian dan fleksibiliti kelebihan, dan membolehkan vakum untuk menghisap habuk dari bahan kerja untuk memanjangkan hayat cakera dan meningkatkan produktiviti. Ia mempunyai kelebihan ...

Maklumat produk

KJ-2050601017

Karjoys parti orbital sander Pad 6 "memegang cakera Sanding Bersih (dijual secara berasingan) untuk aplikasi yang memerlukan kesesuaian dan fleksibiliti kelebihan, dan membolehkan vakum untuk menghisap habuk dari bahan kerja untuk memanjangkan hayat cakera dan meningkatkan produktiviti. Ia mempunyai kelebihan tepi tirus yang sesuai untuk bulu-bulu atau mengadun kawasan yang dicat untuk menyesuaikan seluruh bahan kerja. Pad sander Orbital mempunyai corak multi-lubang proprietari kami dan membuang habuk dari permukaan kerja dengan lebih baik daripada produk 5- atau 6 lubang, meningkatkan kehidupan cakera dan memaksimumkan kadar pemotongan. Mengurangkan habuk secara mendadak meningkatkan kecekapan pemotongan dan hayat cakera, yang akhirnya mengurangkan kos operasi.


Maklumat produk

Butiran Cepat

No Model

KJ-2050601017

Taipkan

Borong pasir orbital pasir 6 "

Bahan

Getah

Berat badan

0.1kg

Saiz pad

6 inci

Sistem vakum

Vakum tengah

Lubang

Multi

Pensijilan

CE

Waranti

Setengah tahun

MOQ

10 PIECES


Parameter

1. cakera sander membolehkan penggunaan cakera sander, sander putar, atau sander orbit rawak.

2. Buih kepadatan tegar rendah profil adalah sesuai untuk aplikasi pengamplasan rata.

3. Kelebihan tirus berfungsi dengan lancar apabila kelenturan diperlukan untuk meredah bulu atau mengadun kawasan dicat.

4. Benang luar serasi dengan orbital orbital sanders rawak dengan benang dalaman yang sama.

5. Multi lubang membenarkan cakera pasir untuk dipadankan dengan jenis kertas pasir yang berlainan dan memaksimumkan pengekstrakan debu dengan sistem vakum sendiri yang dihasilkan (dijual secara berasingan).


Hot Tags: pad sander orbit 6 inci untuk pasir pneumatik, pengeluar, kilang, borong, harga yang rendah

Siasatan

You Might Also Like