Cakera pasir

Aluminium oksida sangat sesuai untuk mengempelas kering dan melicinkan permukaan. Penegasan tugas berat menjadikan lembaran kertas pasir ini untuk kegunaan keras, ia digunakan terutamanya dalam penyelenggaraan dan pembuatan kemudahan dan sesuai untuk pemerah tangan dan pasir kuasa. Data teknikal Bagaimana saya memilih grit kertas pasir? Biasa ...

Maklumat produk

Aluminium oksida sangat sesuai untuk mengempelas kering dan melicinkan permukaan. Penegasan tugas berat menjadikan lembaran kertas pasir ini untuk kegunaan keras, ia digunakan terutamanya dalam penyelenggaraan dan pembuatan kemudahan dan sesuai untuk pemerah tangan dan pasir kuasa.

 

Data teknikal

Bahan

Aluminium oksida

Saiz

90 * 180mm

Grit

P60, P80, P120, P150, P180 ... P2000

Permohonan

Cat auto, kaca, dempul, batu, logam ect

Industri

kayu, cat, logam, plastik, drywall dan gentian kaca.

Pembungkusan

100 atau 200pcs / box

Pembungkusan & Penghantaran

Butiran Pembungkusan

200pcs / pakej mengempelas cakera keras untuk penggilap

Pelabuhan

Guangzhou / Shenzhen

Masa Lead:

Kuantiti (keping)

1 - 100000

> 100000

Est. Masa (hari)

15

Untuk dirundingkan

Bagaimanakah saya memilih grit kertas pasir?
Saiz Grit Sandpaper Biasa:

  • 60 hingga 80 Grit Sandpaper: Grit sandpaper kasar adalah pilihan yang baik untuk memerah kasar dan mengeluarkan stok dengan cepat, seperti mengasah tepi pintu berpegang dengan sander tali pinggang.

  • 100 hingga 150 Grit Sandpaper: Grit sandpaper sederhana membuat titik permulaan yang baik untuk kebanyakan projek, dari pengilangan kayu yang belum selesai untuk mengeluarkan varnis lama.

  • 180 hingga 220 Grit Sandpaper: Grit sandpaper lebih baik untuk mengeluarkan calar yang ditinggalkan oleh grits kasar pada kayu yang belum selesai dan untuk pengamplasan ringan antara kot cat.

  • 320 hingga 400 Grit Sandpaper: Grit kertas grit sangat halus digunakan untuk pengamplasan cahaya antara lapisan selesai dan logam pasir dan permukaan keras lain.

Apakah kertas pasir Aluminium Oxide?

Aluminium oksida adalah pelelas yang paling biasa dalam kertas pasir kayu. Ia berfungsi dengan baik pada beberapa bahan, termasuk kayu yang terdedah, permukaan dicat, dan logam. Dalam bentuk yang paling asas, mineral yang dihasilkan oleh relau tidak mudah patah. Sebaliknya, ia cenderung dipakai sehingga ia menjadi terlalu membosankan untuk memotong dengan cekap. Bentuk-bentuk yang lebih mahal boleh dikunyah atau separuh terpesona. Beberapa syarikat menawarkan lebih daripada satu gred oksida aluminium dalam kertas pasir. Lebih mahal, versi haba yang diasinkan oleh mineral cenderung masuk ke barisan produk yang lebih mahal. Dengan bulu coklat dan hitam biasa, aluminium generik

 

Kelebihan
Aluminium oksida adalah bijirin yang paling sering digunakan dalam industri kerana ia berfungsi dengan murni pada beberapa bahan termasuk kayu yang terdedah, permukaan dicat, dan logam. Selain itu, oksida aluminium adalah tahan lama. Gabungan kehidupan rak yang sangat baik dan kos yang lebih rendah adalah apa yang membuat aluminium oksida menonjol ke atas bentuk lain kertas pasir.

Hot Tags: cakera kertas pasir, pengeluar, kilang, borong, harga rendah

Siasatan

You Might Also Like