Skrin pempelasan adalah produk khas yang direka untuk, ianya benar-benar skrin dan lubang-lubang membenarkan habuk jatuh jauh tanpa 'loading' sehingga kersik tersebut. Satu lagi ciri utama adalah bahawa ia boleh flipped ke atas kerana ia mempunyai keazaman untuk menjadi kedua-dua pihak.
Data teknikal
Nombor model | KJ-2030201 | saiz | 70 * 198mm |
Bahan | Aluminium oksida | Memohon | Logam, batu, kaca, perkakasan |
MOQ | 100pcs kersik setiap | Pembungkusan | Peti/100pcs |
Warna | Disesuaikan | Port | Guangzhou/Shenzhen |
Pembungkusan & penghantaran
Butir-butir bungkusan
200pcs/pakej pelelas pempelasan cakera untuk penggilap
Port
Guangzhou/Shenzhen
Masa:
Quantity(pieces) | 1 - 100000 | > 100000 |
Est. Time(day) | 15 | Untuk boleh |
Kelebihan
Kelebihan utama kepada pempelasan skrin adalah bahawa, ia mempunyai lubang-lubang di dalamnya. Lubang-lubang membenarkan debu untuk menghilang dan tidak membina. Menyumbat agregat atas kertas pasir adalah perkara yang akan menyebabkan ia tidak berkesan. Skrin pempelasan membolehkan habuk jatuh kaki dan tidak membina di permukaan yang kasar.
Kelebihan utama yang lain adalah bahawa ia mempunyai keazaman untuk menjadi pada kedua-dua belah. Apabila anda di mana satu bahagian, anda boleh terbalikkan ia dan terus menggunakannya. Dengan berkesan, skrin pempelasan akan berlangsung lebih lama daripada kertas pasir.
Bahan ini datang kebanyakannya dalam helaian pra potongan yang dibuat untuk dimuatkan di kepala tiang yang sanding. Ini adalah alat yang biasa digunakan oleh drywall finishers pempelasan tugas. Hanya melonggarkan Pengapit di kepala dan potong sebelum memasukkan kira-kira dan dari sini anda pergi.
SOALAN-SOALAN LAZIM
Q1. Apakah MOQ anda?
100pcs kersik setiap
Q2. Adakah anda menyediakan perkhidmatan sampel percuma?
Ya, kilang kami boleh memberikan sampel percuma untuk pelanggan kami menguji kualiti terlebih dahulu, anda hanya mampu kos penghantaran.
Q3. Apakah masa penghantaran anda?
Kurang daripada 100000pcs, ia memerlukan kira-kira 15 hari.
Q4. Adakah anda menerima Perkhidmatan OEM?
Ya, sudah tentu, kami mencetak logo mengikut rekabentuk pelanggan-pelanggan kami