3 Topeng muka pembedahan pelayaran

N95 dan topeng pembedahan (Topeng muka) adalah contoh peralatan perlindungan peribadi yang digunakan untuk melindungi pemakainya daripada zarah udara dan daripada cecair mencemarkan wajah. Tidak seperti Topeng muka tetap, alat pernafasan yang melindungi terhadap kedua-dua zarah besar dan kecil. Secara keseluruhan, alat pernafasan dianggap lebih berkesan di mencegah virus daripada Topeng muka biasa.

Maklumat produk

1. alat pernafasan, juga dipanggil topeng N95 ator, direka untuk melindungi pemakainya daripada zarah kecil di udara, seperti virus. Mereka disahkan oleh CDC dan Institut Kebangsaan untuk Keselamatan dan kesihatan pekerjaan.

2. nama berasal dari fakta bahawa mereka boleh menapis 95 percentTrusted sumber zarah udara, menurut CDC. Topeng N95 juga sering digunakan apabila mengecat atau mengendalikan bahan yang berpotensi toksik.

3. alat pernafasan dipilih untuk memenuhi muka anda. Mereka mesti membentuk satu meterai yang sempurna supaya tiada jurang yang membenarkan virus udara. Pekerja penjagaan kesihatan menggunakan mereka untuk melindungi daripada penyakit berjangkit udara, seperti batuk kering dan anthrax.


Hot Tags: 3-Topeng muka pembedahan pelayaran, pengeluar, kilang, borong, harga rendah

Siasatan

You Might Also Like