Tentang kita

Guangzhou Karjoys Auto Equipment Co. Ltd. adalah profesional untuk Mesin pengamplasan kering; Cepat membaiki sistem Pengekstrakan debu kering; Lampu cat inframerah gelombang pendek; Tayar manik tirus; Alat ganti tayar dan pembekal alat pembaikan kereta lain di China. Yang termasuk R & D, perkilangan dan penjualan, membesar dengan semangat pragmatisme, perintis dan inovatif di kalangan pasaran selepas perkhidmatan Auto, memiliki KARJOYS dan Magic Power dua jenama terkenal.


Dengan pengalaman dan pasukan profesional, kami sentiasa mendesak untuk mengikuti variasi pasaran dan berkembang dengan kreatif, bukan sahaja meningkatkan teknologi tetapi juga mendapat komen yang baik dari banyak pelanggan. Sekarang produk kami dieksport ke banyak negara dan membina hubungan perniagaan jangka panjang dengan agensi utama dari seluruh dunia.


Kami menegaskan prinsip Pelanggan Pertama, dengan idea Kualiti, Kejujuran dan inovasi, Selamat datang untuk menghubungi kami untuk maklumat lanjut.

Guangzhou Karjoys Auto Equipment Co., Ltd.

Laman web: www.karjoys.com

Tel: + 86-20-36318301

E-mel: kjsales@karjoys.com

WhatsApp: + 86-20-13302217780

Tambah: Tidak. 28, Yishe Ind Zone, Kampung Xiamao, Jalan Baiyunhu, Baiyun Dist., Guangzhou, Guangdong, China (tanah besar)


126147